Ágnes
Reaction score
38

Profile posts Latest activity Postings About

 • nem, még nem, épp most terveztem, hogy megnézem... Csak eddig a Kimi fórumokat bújtam, szeretnénk magyarázatot találni Kimi, ill. a Ferrari gyengélkedésére... Légyszi imádkozz velem, hogy nagyon meleg legyen a magyar futamon, az kedvezne a Ferrarinak.:) Nagy a mélyrepülés, már 6 futam óta nem nyert...
  F1, ne is beszéljünk róla... ha van kedved olvasd el, amit a f1 topikba írtam, nincs is kedvem beszélni róla.. jól kifakadtam, és baromi mérges vagyok...
  egész jó, csak a hangosítással voltak gondok... sajna, de még egy pici tüzijáték is volt. Feke Pál tényleg fantasztikus!
  Mit szólsz, hogy a Reeta lelépett erről a fórumról? Neked is küldött pm-et? Nem tudom, hogy mi történhetett...
  Hát, nem tudom, ahogy gondolod... Nem nagyon szoktak "velünk", magyarokkal foglalkozni, hátha most kivétel lesz a lemez miatt, hogy itt is megjelenik. Ahogy nézem, elég nagy szám, mert nálunk sokkal nagyobb országokban nem is foglalkoznak ezzel a projekttel. Csodálkozom a magyarokon, hogy bevállalják. Kivi leszek, hogy mekkora sikere lesz.
  de hogyan? Nekem nem sikerült. Nem találtam olyan gombot, amivel el lehetne küldeni... vagy én nem voltam elég figyelmes?
  köszi:) hát össze kéne szednem magam és valamit összehozni:) gondolkozom! :D
  Szia! Jópofa ez, bár nem tudom, hogy mennyit fogom használni. Hogy tetszik az új lay out? Szerintem nem rossz.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top