European Jackson Event Pers statement (in het Nederlands)

Thijzzz

Proud Member
Joined
Jul 25, 2011
Messages
418
Points
18
Het European Jackson Event is begonnen als een kleine bijeenkomst voor een selecte groep mensen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een waar, internationaal fenomeen! Het EJE begon zo'n 14 jaar geleden in een kleine school-aula in Eindhoven. De perfecte combinatie van magische optredens, geweldige dansmuziek en de kans om zeldzame items te kunnen kopen, bleef gedurende de tijd gestaag meer en meer mensen trekken. Het publiek werd heel divers; jonge mensen, ouderen, die-hard fans en 'gewoon bewonderaars'... net zo divers als de hedendaagse maatschappij.

Met elke event werden de wachtrijen voor dit fenomeen langer en langer. Sommige van onze events waren zó succesvol dat de vraag naar kaartjes groter was dan het werkelijk beschikbare aantal. Om deze reden bleef het EJE groeien naar grotere, betere en meer geweldige locaties. We groeiden uit de aula.. verhuisden naar Dynamo.. organiseerden events bij het MJ standbeeld in Best.. regelden dans-feestjes in Odeon.. om uiteindelijk te belanden in een theater met meerdere zalen: "de Kei" in Reusel. Deze locatie geeft ons de mogelijkheid om jullie een nóg grotere en betere show te bieden dan je al van ons gewend was!


<section id="gkContent"><article>In 2014 is het European Jackson Event terug. Beter en groter dan ooit tevoren! Doe met ons mee, wanneer we jullie door een reis van festiviteiten, herdenken en optredens leiden... alles helemaal in de geest van de King of Pop! Wat hebben we jullie te bieden in 2014...?
* Tribute artiesten uit heel Europa
* Een enorm podium om de shows perfect tot hun recht te laten komen
* Een full-colour laser show, vuurwerk, silhouet-schermen en een lichtshow van 45.000 Watt
* Een geweldige afterparty met internationale TOP DJ-s die zeldzame Jackson platen draaien

* LIVE muziek door verschillende tribute bands en professionele koren
* Unieke Jackson merchandise, onder andere items in gelimiteerde uitgave die speciaal voor ons event zijn ontworpen!
* Prachtige tribute-films, gemaakt door professionele Nederlandse filmmakers. Allen te zien op ons enorme LED videoscherm.
* Een aparte ruimte met entertainment voor kinderen van 5 - 12 jaar
* Nog nooit eerder gehoorde muziek van de King of Pop
* De kans om gesigneerde Jackson-items te winnen
* Vertoning van een persoonlijk videobericht dat Michael Jackson ons in 2005 gaf
* Een museum van zeer zeldzame Michael Jackson items
Kaartjes kosten €12,- per stuk voor de gehele dag, of €6,- voor alleen de afterparty.
Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar via onze website, www.jacksonevent.com - wees er snel bij!<iframe tabindex="-1" src="https://accounts.google.com/o/oauth2/postmessageRelay?parent=http%3A%2F%2Fwww.mjjcommunity.com#rpctoken=2092062559&forcesecure=1" id="oauth2relay297904056" name="oauth2relay297904056"></iframe>
</article>
</section>
 
Back
Top