Watching This is it with MJJC members in Holland

Please chill out people! I'm sure it's just a misunderstanding... :scratch:
Preparing this event must have been a lot of work! A big thanks to Jackson Event again! :clapping:
It must have been really dissapointing for you guys that it went wrong at some point. But hey nobody's fault right?
We just waited a little longer, we had great seats (and popcorn)! :D
Remember it's all for love! L.O.V.E.!:rollingpeace:
 
Je moet voortaan nadenken over wat je post. En ja, idioot. Weet je waarom? Omdat je geen IDEE hebt hoeveel moeite het heeft gekost en hoeveel pijn het mensen in de organisatie heeft gedaan dat het misging.

Het event betekende veel voor ons, omdat we dit goed wilden doen. Voor Michael, voor de fans. Als je dat niet kunt begrijpen, dan zijn we bij deze uitgepraat.

Volgens mij begrijp je totaal niet wat ik zeg. Nog een keer zodat het je misschien duidelijk wordt: Ik had idd beter kunnen nadenken over mjin eerste post aangezien die in het engels is(niet altijd even perfect) komt ie verkeerd over. Wat ik wilde zeggen is nogmaals dat ik het erg jammer vond voor de mensen die het organiseerde. Eigenlijk alles ging zo een beetje fout. En ik begon het op den duur wel grappig te vinden. Ik heb er dus het beste van gemaakt. Nou sommige mensen zaten alleen maar te klagen en waren boos en wilde eerder weggaan. Deze mensen hebben dus geen idee hoeveel moeite het heeft gekost om het event te organiseren. Ik daarentegen maakte het beste van de situatie nadat ik eerst baalde dat alles zo mis ging. Net zoals de mensen die spontaan gingen dansen in de bioscoopzaal. Als iedereen dat deed was het een leukere avond geweest.

Het is een feit dat dingen totaal mis gingen. Dat jij dan te trots bent om het op een begeven moment los te laten en er maar de humor van in te zien is heel jammer voor je. Maar als je vindt dat iedereen dan maar pijn moet lijden en een rotavond(ik zal maar geen kut zeggen) moet hebben, heb je in mijn geval echt pech. Ik vind je nogal negatief over komen.

Idioot slaat totaal nergens op. Erg kinderachtig om mensen uit te schelden als jij het er niet mee eens bent. Waarschijnlijk is mijn eerste post ook verkeerd begrepen. De groeten ik ga er niet meer over door. Iedereen weet hoe ik er over denk.
 
Last edited:
Ja als je dat dan in eerste instantie effe zo zegt.

Kijk ik denk dat ik voor de volledige organisatie spreek als ik zeg dat we voor iedereen een toffe avond wouden hebben. Jammer genoeg gingen er dingen buiten ons om mis, waar wij niks aan konden doen en snel op moesten anticiperen. Dit gedaan, werkt die bioscoop totaal niet mee en voedt juist die chaos nog meer. No thanks, daar wordt ik zels niet happy van.

Toch heb ik wel met alle plezier de show gedraaid (wat er nog te draaien viel) en mijn best gedaan om alles goed te laten verlopen.

Nogmaals, dat het zo liep, lag voor een volle 95% niet aan de organisatie. Daarom deed het pijn dat je dit zei. Denk wel dat je dit door hebt.

Je punt snap ik, en ik dank je daarvoor.

Laat het nu ook rusten. I'm done with it ;)
 
Ik vond dat veel mensen overdreven in hun reactie, vooral naar Thijs toe, hij kreeg zowat van alles de schuld. Alsof hij er iets aan kon doen...

Er zijn veel ergere dingen in de wereld, dan een paar dingen die foutlopen op zo een avond, dus ik begrijp best wel wat Guido wil zeggen.
 
@ Sas ik denk dat iedereen zich er wel van bewust is dat het niet aan jullie lag.
Ik vind dat jullie het goed gedaan hebben, mensen van de crew hebben bijvoorbeeld 100x moeten uitleggen hoe het allemaal verder zou gaan terwijl er gevraagd was of Must See het wilde omroepen.
Degene die ik gesproken heb (ik weet haar naam niet) bleef ondanks dat ze er zichtbaar een beetje moe van werd toch vriendelijk.
 
Guido heeft gelijk we hebben er het beste van gemaakt en met mensen gekletst enzo terwijl er inderdaad allemaal mensen weggingen en alleen maar aan het bitchen waren.
Het was niet jullie schuld en dat was heel duidelijk bij de meeste mensen!!

Ik wil jullie trouwens nog bedanken voor de super mooie poster en de dvd....me avatar komt erin voor WHOEHOE!!!!:wild:
Glibber glij van de bank:cheeky:
 
Wat de goodiebag poster? Pleasure is all mine :) Bloed zweet en tranen haha.

En thanks. Doet me goed om te horen. Ga ik nu lekker slapen.
 
Ik heb van de organisatie voornamelijk Thijs gesproken en hij was gewoon zelfs nog zo lief om in alle stress drankjes voor mij en mn vriendin te gaan halen, nogmaals: super!
Ben blij dat de lucht weer geklaard is lieve mensen! :) Voor Michael!! :D
 
Ook ik wil de organisatie nog even bedanken. Ondanks dat er wat dingen mis gingen, ben ik blij dat ik de trip naar Breda gemaakt heb. Verder vond ik de mensen van de organisatie die ik sprak allemaal zeer vriendelijk, terwijl ik me goed kan voorstellen dat jullie je behoorlijk gefrustreerd gevoeld moeten hebben en er bovendien moe van werden hetzelfde verhaal steeds maar opnieuw te moeten uitleggen (vreemd dat de mensen van de bioscoop kennelijk niet even iets wilden omroepen). Zoals andere mensen al hebben gezegd, leken ook de mensen om mij heen in de bioscoop te begrijpen dat het niet jullie schuld was en het probleem toch echt vooral bij de MustSee lag.

Ik hoop dat jullie je niet laten ontmoedigen doordat er deze keer wat dingen fout gingen en een volgende keer opnieuw de moeite willen nemen om gewoon weer een geweldig event organiseren!
 
Wat goed dat de zaal gewoon vol zat!
Ik dacht gisteren ik ga maandag gewoon in m'n eentje nog een keer maar ik wacht wel tot vrijdag als we in Zoetermeer gaan :)

@ riley eigenlijk mag het niet in het nederlands :p
 
Lol, has anyone seen the commercial 'move like michael jackson' It will come on SBS6 and you will see Jermaine in the jury!
What I don't really like is that my mother is interest in the thing and wants me to be part of it as someone who does audition. XD
And I'm not amused:p
 
Lol, has anyone seen the commercial 'move like michael jackson' It will come on SBS6 and you will see Jermaine in the jury!
What I don't really like is that my mother is interest in the thing and wants me to be part of it as someone who does audition. XD
And I'm not amused:p

No, I haven't seen it yet.
LOL, you should participate. We'll cheer for you! :D
 
Wahahah I can imagine you're not amused
I haven't seen the commercial either.

Science freak where are you from?

I'm from Brabant. (The Province where they can't speak Dutch) :p
I live in a small town near Eindhoven.

I'm not gonna participate in it, because I don't like the way they trying to make money out of Michael. :mello::(

Here is the commercial:
http://www.youtube.com/watch?v=ZkuRDvglTlI
 
Back
Top